Į blenderį supilkite makadamijų riešutų sviestą, kokosų pieną, datules ir sutrinkite iki vientisos masės.
Supilkite mišinį į silikonines ledų formeles ir įkiškite medines lazdeles. Dėl kreminės įdaro tekstūros nerekomenduojama naudoti įprastų (vertikalių) plastikinių ledų formelių, nes jos gali prilipti.
Dėkite ledus į šaldiklį maždaug 3-4 valandoms, kad sustingtų.
Makadamijų šokolado užpilas:
Ištirpinkite juodąjį šokoladą. Susmulkinkite makadamijų riešutus, suberkite į ištirpintą šokoladą, išmaišykite.
Išimkite kiekvieną ledų porciją iš formos, apvoliokite tirpintame šokolade. Šokolado sluoksnis sutvirtės per kelias sekundes. Mėgaukitės iš karto arba laikykite šaldiklyje. Skanaus!