Eiga:
1.Inde sumaišykite miltus su druska. Miltų viduryje padarykite duobutę, įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir pamažu, maišydami, supilkite makadamijų NATURAL gėrimą. Viską labai gerai šluotele išplakite iki vientisos konsistencijos, kad nebūtų gumuliukų. Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti kambario temperatūroje, kad miltai išbrinktų, nes iš išbrinkusių miltų tešlos lietiniai pavyksta daug plonesni, tvirtesni, mažiau plyšta.
2.Švarią, sausą keptuvę labai gerai įkaitinkite ir negausiai patepkite riebalais.
3. Į keptuvę pilkite samtį tešlos, keptuvę pakelkite ir pasukiokite, kad tešla tolygiai pasiskirstytų po visą keptuvės plotą. Tada keptuvę sugrąžinkite ant ugnies, lietinį kepkite 1-2 min. arba iki kol jo krašteliai lengvai atlips nuo kraštų. Tuomet lietinį apverskite ir kepkite dar apie 1 minutę.
4. Iškepusius blynus sudėti į lėkštę ir palikti atvėsti.