Virš 150 augalinio gėrimo formulių kelionė...

Virš 150 augalinio gėrimo formulių kelionė...

Macadamia Nut Farm įkūrėjas niekada nebuvo karvės pieno mėgėjas, o ir noras išplėsti makadamijos riešuto vartojimo būdus, nuvedė iki makadamijos gėrimo formulės paieškų.

Pieno formulės paieškos buvo pradėtos visai ne komerciniais tikslais. Naminio makadamijos gėrimo galiojimo laikas yra itin trumpas, todėl pirmiausia norėjosi sukurti ilgesnio galiojimo, kokybiškos sudėties ir gero skonio makadamijos augalinį gėrimą sau ir savo vaikams. 

Makadamijos gėrimo formulės paieškos užtruko, buvo išbandyta šimtai formulių, skyrėsi įkūrėjo bei gamintojų požiūriai į produktą - Agnis norėjo natūralaus gėrimo, o gamintojai buvo linkę iššūkius spręsti cheminių priedų pagalba.

Po patikimų partnerių ir ilgų pieno formulės paieškų, buvo atrasta ta tobula pieno alternatyvos formulė, kurią naudoju viskam, kam žmonės naudoja karvės pieną. Aukštos kokybės pakuotės ir trumpo pasterizavimo dėka, produktas išsilaiko iki 12 mėn. be jokių cheminių priedų.

Macadamia Nut Farm gėrimų sudėtis yra absoliučiai natūrali: be pridėtinio cukraus, skonio stipriklių ir dažiklių, kitų cheminių priedų.

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą